FineArt printen

U betaald boven de € 50,- geen verzendkosten (Gratis verzending).

Onder "Printjekunst" vallen verscheidene materialen waarop uw kunst of foto's geprint kan worden. Namelijk op canvas, aquarelpapier of fotopapier. Hierbij wordt de hoogwaardige druktechniek Giclée - ook wel FineArt print genoemd - gebruikt. Het is de beste reproductietechniek die momenteel beschikbaar is. Giclées zijn dan ook met de blote oog niet te onderscheiden van het origineel. FineArt prints hangen in musea en galeries en zijn volledig geaccepteerd naast de litho`s, zeefdrukken, etsen etc. De hoogwaardigheid wordt verkregen door de gepigmenteerde inkten die worden gebruikt. Deze zijn door hun kwaliteit, zo`n 100 jaar betrouwbaar. De kleuren van de druk gaan dus lang mee. Ook het papier dat wordt gebruikt is hoogwaardig. De giclées worden namelijk op speciaal papier met een bijzonder toplaag geprint. Dit resulteert in een fluweelachtige fijnheid, wat ongeëvenaard is aan welke techniek dan ook.

Ais-art werkt op eigen machines in beperkte oplagen. Uw werk is in veilige handen proefprints worden altijd vernietigt.

Naast printen kunnen de professionals van Ais-art uw print opplakken, passe partout, compleet inlijsten etc. Dit kan onder één dak gerealiseerd worden. Weet u niet precies wat u wilt? Wij kunnen u ook adviseren, kom gerust langs om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Wij maken van uw werk een kunstwerk van uitzonderlijke kwaliteit.

 

Transformeer je persoonlijke werk in kunst door middel van FineArt Canvas op houten raam van FseC. Uw foto wordt met hoogwaardige kwaliteit inkten afgedrukt en vervolgens met de hand over de spanstaven gespannen. 

Er kan gekozen worden voor 'beeld om de rand', waar de afdruk om het frame wordt gespannen en 'beeld alleen voorkant' (+ €5,00), waar de randen van het canvas wit blijven.

Aquarelpapier

Fotopapier